Doelshop

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat er niet alleen op Black Friday, maar de gehele komende twee maanden veel online aankopen gedaan gaan worden. Ga je binnenkort iets online bestellen of van zorgverzekering veranderen? Vergeet dit dan niet via doelshop.nl/petitecobi te doen. Je koopt het product uiteindelijk bij de webshop zelf, maar doordat je eerst op onze DoelShop-link klikt, doneer je automatisch en kostenloos een deel van het aankoopbedrag aan ons doel. En je betaalt exact hetzelfde bedrag voor je aankoop als dat je normaal zou doen!
Enkele voorbeelde van websites die aangesloten zijn (er zijn er nog veel meer, dus kijk zeker even op de site als jouw favoriete webwinkel er niet bij staat):
🎉 Voor Black Friday: o.a. coolblue en mediamarkt
🎁 Decembercadeautjes: bol.com, hema en verschillende webshops voor speelgoed
👗 Feestkleding: Zalando, BonPrix en Van Haren
✈️ Vakanties: Booking.com, Tui en nog véél meer
🍔En heeft u in de drukke decembermaand geen tijd om te koken of boodschappen te doen? U kunt ook terecht bij thuisbezorgd en verschillende supermarkten.
🩺En tenslotte als je via DoelShop overstapt van zorgverzekering, kun je op een gemakkelijke manier een groot bedrag gratis doneren. Jaarlijks doen één miljoen mensen dit in Nederland, en als jij dit toch ook al van plan was, waarom dan niet maatschappelijke projecten en goede doelen blij maken met een gift via Doelshop?
Alvast bedankt en veel online winkelplezier!
Gratis doneren aan burgerinitiatief, buurtactie of goed doel (TIP!)