Mo

Kinderen blijven kinderen, lekker buiten spelen en ravotten gaat soms mis.
Bij Mo van 13 jaar zat een klein stukje ijzer in zijn hand, dat middels een kleine ingreep verwijderd moest worden. Inmiddels is hij met succes aan zijn hand geopereerd. Met zijn hand goed in gepakt en de splinter als trofee mocht hij weer naar huis.
Kosten voor de ingreep bedragen 37.500 F CFA, 57 euro, daarnaast zullen er kosten zijn voor verband, pijnmedicatie en nacontroles.

57 euro is een relatief klein bedrag voor velen van ons in Nederland, voor Mo en zijn familie is dit echter een hele investering. Ter vergelijking het minimum salaris in Senegal is 64.233 F CFA (bron Jeune Afrique) en wie actief is in de informele sector verdient vaak nog minder.
Mo, zijn familie en Stichting Petite Cobi danken u hartelijk voor uw steun!
Mo hand2
Mo hand