Doelshop

De online webshops zaten al in de lift maar hebben dankzij de winkelsluitingen en lockdowns alleen maar meer stijging in de verkoopcijfers gezien. Stichting Petite Cobi is nu aangesloten bij Doelshop.nl. Dit initiatief is een platform voor goede doelen. Als je via Doelshop online winkelt bij de aangesloten webshops, wordt een deel van het aankoopbedrag omgezet in een donatie. Webshops zoals bol.com, HEMA en MediaMarkt zijn daarbij aangesloten, maar ook bij Thuisbezorgd en supermarkten waaronder Albert Heijn en PLUS kunnen via deze route bestellingen worden geplaatst. Als klant kost het je niks extra, maar Stichting Petite Cobi ontvangt wel een donatie! Deze donatie wordt bekostigd uit de commissie die Doelshop.nl ontvangt voor de klanten die zij via hun website naar de webshops verwijzen. Verschillende donateurs hebben al gewinkeld via Doelshop en we hebben sinds eind april 2021 in een paar weken al een donatie van € 14,- bij elkaar gespaard. Wilt u ook meehelpen? Plaats uw online bestelling dan voortaan bij een webshop naar keuze via petitecobi.doelshop.nl/webshops.Flyer-NL-max