Geslaagde operatie van Assane!

Eindelijk dan zover:  na vele analyses en maanden, zelf jaren wachten is Assane woensdag 23 januari 2019 geopereerd.

Eigenlijk¬† zou 6 maart 2018 Assane’s grote dag worden, maar helaas zijn operatie werd uitgesteld. Dan waren er teveel spoedgevallen, dan was de apparatuur stuk, toen werd de OK verbouwd, toen was het vakantie, toen was het een religieus feest. Om moedeloos van te worden, maar Assane gaf niet op.
Half januari 2019 werd de inmiddels sterk vermagerde Assane opgenomen in het ziekenhuis en 23 januari is hij met succes geopereerd.
Assane is herstellende en verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. Hij is iedereen erg dankbaar die bij gedragen heeft aan zijn operatie en in het bijzonder Roderick Bolhaar met zijn fantastische actie Tri Before They Die